Пшениця органічна — це важливий компонент здорового харчування, що вирощується в умовах сертифікованого органічного землеробства без використання синтетичних добрив, пестицидів, гербіцидів, інших штучних речовин, стимуляторів росту та ГМО. Органічна якість продукції підтверджена сертифікатом Органік Стандарт UA-BIO-108.
Органічна пшениця — це цінне джерело вітамінів та мікроелементів.
Вживаючи її, можна:
– стимулювати роботу мозку та серцево-судинної системи (завдяки магнію у складі);
– нормалізувати роботу кишківника (завдяки клітковині та пектину);
– нормалізувати рівень холестерину та поліпшити травні процеси;
– поліпшити роботу нервової системи (завдяки вітамінам Е та В12, а також селену).
Використовувати її можна по-різному: пророщувати, готувати корисні страви або ж виготовляти цільнозернове та сортове борошно.
Якість пшениці органічної відповідає вимогам ДСТУ 3768:2019 «Пшениця. Технічні умови».
Харчова цінність на 100 г продукту: білки — 12,0 г, жири — 2,3 г, вуглеводи — 66,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту: 327 kcal (ккал).
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, з дотриманням санітарних правил, при температурі не більше 20°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Пакування:
1 кг — білий паперовий крафт пакет, розміри 21х11х6 см;
25 кг — мішок паперовий тришаровий бурий (зовнішній шар — бурий крафт, папір мікроукріплений, внутрішні шари — бурий крафт), розміри 80 см х 50 см х 13 см;
100 кг — комплект з 4 мішків по 25 кг.
Дата готовності товару: є на складі